Successfully Copied

गाजरको हलुवा

गाजर (कोरेर मसिनो पारिएको): १ किलो दूध : १ लिटर सुकमेलको धूलो : १ चम्चा चिनी : ३ सय ग्राम बदाम : ५० ग्राम घिउ : ५० ग्राम खुवा : ५० ग्राम

सामग्री 

गाजर (कोरेर मसिनो पारिएको): १ किलो

दूध : १ लिटर

सुकमेलको धूलो : १ चम्चा

चिनी : ३ सय ग्राम

बदाम : ५० ग्राम

घिउ : ५० ग्राम

खुवा : ५० ग्राम

विधि

एउटा भाँडोमा कोरेको गाजर र दूध हालेर तताउने । केहीबेर पकाई दूध सुकाउने । अर्काे भाँडोमा घिउ तताउने र बाँकी सबै सामग्री हालेर भुट्ने । पाकिसकेपछि सफा भाँडोमा जमाउने ।

 Image