परिकार
ब्रेडवाडा : सामग्री ः ब्रेड (पाउरोटी) चार पिस दही दुई लिटर प्याज दुईवटा हरियो खुर्सानी दुईवटा बिरेनुन एकचिम्टी खुर्सानीको धूलो आधा सानो चम्चा धनियाँको धूलो एक चम्चा टोम्याटो सस आधा चम्चा हरियो धनियाँका पात एक चम्चा भुजिया एक चम्चा
क्यारेट केक
आवश्यक सामग्री :गाँजर ३ सय ग्राम, बटर २५० ग्राम, आइसिङ्ग सुगर २५० ग्राम, मैदा २५० ग्राम, अण्डा ५ वटा, भेनिला एसेंस ५ मिलि, वेकिङ्ग पाउडर आधा चम्चा, टपिङ्गको लागि क्रीम ५० मिलि
बनाउने बिधी : बठर र आइसिङ्ग सुगरलाई डबल बैलिङ्ग तरिकावाट १५ मिनेट सम्म फिटेरक्रीमि बनाउने । त्यस पछि अण्डा एक एक गरि हालि ५ मिनेट फिट्ने र त्यसमा कोरिएको गाँजरसंगै सबै सामग्री हालि राम्रोसंग चलाउने । केक फोल्डमा खनाइ १८० देखि २ सय सम्मको तापक्रको ओभनमा २५ मिनेटसम्म बेक गर्ने । तयार क्यारोट केकमा क्रिम र गाँनरले टपिङ्ग गर्ने ।