सामग्री
बन्दा : १ सय ग्राम
आलु (उसिनेको): ५० ग्राम
प्याज (टुक्रा पारेर काटिएको): ५० ग्राम
गाजर : ५० ग्राम
सिमी : ५० ग्राम
धनियाँ: ५ ग्राम
ज्वानो : आधा चम्चा
बेसन : ५० ग्राम
जिराको धूलो : आधा चम्चा
नुन : स्वादअनुसार
तेल : फ्राई गर्न पुग्ने ।
विधि :
सबै सब्जीलाई हल्का उसिनेर मसिनो पारेर काट्ने । एउटा भाँडामा सबै सामग्री हालेर मुछ्ने । कराहीमा तेल तताएर हातले स–साना डल्ला बनाई तेलमा तार्ने । हल्का खैरो भएपछि बाहिर निकाली बिस्तारै थिच्ने र फेरि १ मिनेटजति तेलमा फ्राई गर्ने । यसमा अन्य तरकारी पनि मिसाउन सकिन्छ ।