सामग्री ः ककटेल ग्लास, ४–५ वटा आइस क्युब, ४५ देखि ६० मिलिलिटर भोड्का, १५ मिलिलिटर लेमन जुस, ४५ देखि ६० मिलिलिटर क्रेनबेरी जुस, १० मिलिलिटर सुगर सिरप
विधिः यो भोड्का बेस्ड ककटेल हो । माथी तयार पारिएको सबै सामग्री हालेर सेक गर्ने र सुन्तलाको बोक्रालाई ट्विस्ट गरेर गार्निस गर्ने । यो समर ककटेल हो त्यसैले गर्मीयाममा खान सकिन्छ ।
अत्यधिक ‘बेन्टो प्याक’ का परिकार चिसै खान मिल्ने पनि हुन्छन् ।पूर्वी र दक्षिणपूर्व एसियाली पाक शैलीहरूमा यो सामान्य छ । विशेषगरी जापान, चिनियाँ, कोरियाली, सिंगापुर, ताइवानी व्यञ्जनहरू पछिल्लो समय विश्वभर लोकप्रिय छन् ।