सामग्री
चास्नी : ५ लिटर
घिउ : ३ लिटर
चनाको बेसन : २ केजी
अलैंचीको दाना : ५० ग्राम
बदाम : २ सय ग्राम
पेस्ता : ५० ग्राम
विधि
बेसनमा पानी मिसाएर बाक्लो घोल बनाई केही समय राख्ने । घिउलाई राम्रोसँग तताएर तयार राखिएको बेसनको बाक्लो घोललाई प्वाल परेको पन्यूबाट घिउमा खारी बुन्दी तयार गर्ने । उक्त बुन्दीलाई चास्नीमा डुबाउने । केही समयपछि चास्नीबाट निकालेर एउटा भाँडोमा राख्ने र बदाम, पिस्ता कटिङ गरी राम्रोसँग मिश्रण गर्ने ।