सामग्री
पोर्क किमा : आधा केजी
अण्डा : एक वटा
ब्रेडकम : एक सय ग्राम
तेल : आधा लिटर
नुन, मरिचको धूलो, गरम मसला : स्वादअनुसार
प्याज, टमाटर, क्याप्सिकन : ३ सय ग्राम
सोया सस : आधा कप
विधि
किमामा मसला हालेर आफूलाई चाहिने साइजअनुसार डल्लो बनाई बाहिरबाट ब्रेडकम लगाउने । एउटा प्यानमा तेल तताएर किमाको डल्लोलाई डिप फ्राई गर्ने । डिप फ्राई गरेपछि तेल निकालेर थोरै तेलमा प्याज, क्याप्सिकनलाई हल्का सोथे गरेर मिटबल तथा सस हाल्ने । तयार हुन थालेपछि टमाटर हालेर एकछिन पकाउने । पोर्क मिटबल तयार हुन्छ ।
नोयोज् इटरी खाजा घर