Successfully Copied

क्रिम अफ मसरुम

लसुनलाई मसिनो गरी चप गर्ने, मसरुमलाई अलि मोटो चप गर्ने र एउटा भाँडामा बटर तताउने ।

सामग्री 

मैदा : २० ग्राम

मसरुम : ५० ग्राम

लसुन : २० ग्राम

बटर : २० ग्राम

क्रिम : २० मिलिलिटर

सेलरी : १० ग्राम

दूध : ५० मिलिलिटर

नुन : स्वादअनुसार

व्हाइट पेपर : २ ग्राम

चिकेन क्युब : ५ ग्राम 

विधि

लसुनलाई मसिनो गरी चप गर्ने, मसरुमलाई अलि मोटो चप गर्ने र एउटा भाँडामा बटर तताउने । त्यसमा लसुन र सेलरीलाई खैरो हुने गरी फुराउने । मैदालाई राम्रोसँग भुट्ने र पानी हालेर घोल्ने । हल्का दूध र मसला हालेर फेरि उमाल्ने । मसरुम हालेर केहीबेर पकाउने अनि बाबलमा हालेर क्रिम टप गर्ने ।

 Image