हामीले खाने दैनिक खानामा प्रोटिन पुग्दैन
गुन्द्रुक, भटमास र सिन्कीमा प्रशस्त मात्रामा भिटामिन, मिनरल्स, प्रोटिन एवं फाइबर पाइन्छ । कोदो, फापरलगायतमा आइरन र फाइबर पाइन्छ । हाम्रा रैथाने परिकारहरू स्वास्थ्यवर्द्धक छन् ।![](https://nari-assets-api.ekantipur.com/thumb.php?src=https://nari-assets-cdn.ekantipur.com/uploads/source/news/2023/miscellaneous/7cc2c641f3be53e1ded1dff02764e60c-03022023043906.jpg&w=1000&height=600)
![](https://nari-assets-api.ekantipur.com/thumb.php?src=https://nari-assets-cdn.ekantipur.com/uploads/source/news/2023/miscellaneous/7cc2c641f3be53e1ded1dff02764e60c-03022023043906.jpg&w=1000&height=600)
फलदारी टिन्का
सामग्री : २ वटा काँचो आँप, २ वटा काँचो केरा, २ वटा काँचो स्याउ, २ टुक्रा भुइँकटहर, २ वटा गाजर, एउटा आलु, कर्नफ्लोर २ टेबुल चम्चा, नुन स्वादअनुसार, १ चम्चा जिरा र धनियाँ पाउडर, १ चम्चा गरम मसला, १ सय ग्राम भुटेको
बदाम र काजु ।
विधि : सबै सामग्रीलाई उसिनेर म्यास गर्ने र सिन्कामा उनेर डिप फ्राई गर्ने ।
।