‘थकाली खाना हाम्रो संस्कृति बनिसक्यो’
उषा शेरचनले ४३ बर्ष अघि शुरु गरेको थकाली खानाको विरासत धान्दै उनकी बुहारी निर्मला ओलीले विगत ३ बर्षयता त्यही टिपिकल स्वाद काठमाण्डौंमा पनि पस्किइरहेकी छिन ।

फलदारी टिन्का
सामग्री : २ वटा काँचो आँप, २ वटा काँचो केरा, २ वटा काँचो स्याउ, २ टुक्रा भुइँकटहर, २ वटा गाजर, एउटा आलु, कर्नफ्लोर २ टेबुल चम्चा, नुन स्वादअनुसार, १ चम्चा जिरा र धनियाँ पाउडर, १ चम्चा गरम मसला, १ सय ग्राम भुटेको
बदाम र काजु ।
विधि : सबै सामग्रीलाई उसिनेर म्यास गर्ने र सिन्कामा उनेर डिप फ्राई गर्ने ।
।