परिकार
खँरिया सामग्री ःमासको दाल, चामलको पीठो, गहँुको पीठो, लसुन र अदुवाको पेस्ट, जिरा र धनियाँको धूलो, खुर्सानीको पेस्ट, बेसार, कर्कलोको पात, आवश्यकतानुसार नुन, सनफ्लावर तेल ।
सामग्री : मसरुम २ सय ग्राम, टोम्याटो प्युरी २ चम्चा, ओलिभ आयल १ चम्चा, लसुनको पेस्ट आधा चम्चा, मरिचको धूलो ५ ग्राम, ओरिगानो आधा चम्चा, नुन स्वादअनुसार ।
विधि : मसरुमलाई धोएर पानी निथार्ने । टोम्याटो प्युरी, ओलिभ आयल, लसुनको पेस्ट, कालो मरिच, ओरिगानो तथा नुनको मिश्रण तयार पार्ने । यो मिश्रणमा मसरुमलाई मेरिनेट गर्ने । आधा घन्टापछि मसरुमलाई सिन्कामा उनेर ग्रिल गर्ने ।