परिकार
ब्रेडवाडा : सामग्री ः ब्रेड (पाउरोटी) चार पिस दही दुई लिटर प्याज दुईवटा हरियो खुर्सानी दुईवटा बिरेनुन एकचिम्टी खुर्सानीको धूलो आधा सानो चम्चा धनियाँको धूलो एक चम्चा टोम्याटो सस आधा चम्चा हरियो धनियाँका पात एक चम्चा भुजिया एक चम्चा

सामग्री : च्याङ्ग्राको सुकुटी, टुक्रा पारेको प्याज, पिसेको जिरा, काटेको हरियो खुर्सानी, काटेको गोलभेंडा, अदुवा, लसुन, हरियो धनियाँ, नुन, कागती र भुटेको तोरीको तेल ।
विधि : बजारबाट च्याङ्ग्राको सुकुटी ल्याउने, साह्रो छ भने सिलौटो वा ओखलमा कुटेर नरम बनाउने । स–साना टुक्रा बनाएर त्यसमा मसिनो टुक्रा प्याज, पिसेको जिरा, काटेको हरियो खुर्सानी, गोलभेंडा, अदुवा, लसुन, हरियो धनियाँ, नुन, कागती हालेर मोल्ने र माथिबाट भुटेको तोरीको तेलमा राखेर फेरि मोल्ने । यसलाई स्न्याक्सका रूपमा खान सकिन्छ ।
- दीपक तामाङ
लेकाली किचन एन्ड कटिया हाउस