Successfully Copied

चटामरी

चामलको पिठोमा नुन हालेर मुछ्ने र लेदो बनाएर केही बेरसम्म छोपेर राख्ने ।

सामग्री 

चामलको पिठो : ५ सय ग्राम

मासुको किमा वा अण्डा : इच्छाअनुसार

नुन : स्वादअनुसार 

तेल : १ सय मिलिलिटर

पानी : आवश्यकताअनुसार

विधि

चामलको पिठोमा नुन हालेर मुछ्ने र लेदो बनाएर केही बेरसम्म छोपेर राख्ने । बाक्लो तावा तताई  त्यसमा थोरै तेल हाल्ने । एक डाडु लेदो पिठो तावामा खन्याउने अनि बिस्तारै तावाको सतहमा मिलाउने । त्यसमा आफ्नो इच्छाअनुसार किमा, मासु तथा अण्डा टप गर्ने र ३–४ मिनेट छोपेर पकाउने ।

 Image