सामग्री
चामलको पिठो : ५ सय ग्राम
मासुको किमा वा अण्डा : इच्छाअनुसार
नुन : स्वादअनुसार
तेल : १ सय मिलिलिटर
पानी : आवश्यकताअनुसार
विधि
चामलको पिठोमा नुन हालेर मुछ्ने र लेदो बनाएर केही बेरसम्म छोपेर राख्ने । बाक्लो तावा तताई त्यसमा थोरै तेल हाल्ने । एक डाडु लेदो पिठो तावामा खन्याउने अनि बिस्तारै तावाको सतहमा मिलाउने । त्यसमा आफ्नो इच्छाअनुसार किमा, मासु तथा अण्डा टप गर्ने र ३–४ मिनेट छोपेर पकाउने ।