आगन्तुक विशेष पिज्जा
यो आगन्तुक रिसोर्टको ‘सिग्नेचर डिस’ हो । यसमा यहीँ तयार पारेका मरमसला र वासनादार हर्ब्सहरू मिसाइन्छ । मैदामा पनि विशेष र अर्को पिठो मिसाएर ‘पिज्जाको डो’ बनाइन्छ ।

रुपा न्यौपाने, सराेद बादक
ढकनी
आवश्यक सामग्री :
चामल ३ कप
घिउ ३ चम्चा
दुध १ पाउण्ड
चिनी स्वाद अनुशार
काजु, बदाम अनुशार
बनाउने विधी :
चामललाइृ भिजाएर घिउमा भुट्ने । दुध राखेर सानो आँचमा विस्तारै चलाउँदैं पकाउने । पाके पछि चिनी राखेर केही क्षण पून पकाउने । पछि स्वाद अनुशार काजु, किसमिस, बदाम हालेर एकछिन चलाउने । यो ढकनी तीजको दरमा नभइ नहुने प।िरकार मध्य एक हो ।