छोला भटोरा 

नारी संवाददाता

श्रावण ११, २०७९ सामग्री : मैदा २ सय ग्राम, सुजी २० ग्राम, अलिकति नुन, प्याज, अदुवा–लसुनको पेस्ट, जिरा–धनियाँको धूलो, नुन, बेसार, छोला मसला, आमचुर पाउडर, कस्तुरी मेथी, गरम मसला । 

विधि : मैदा, सुजी, अलिकति नुन हालेर मुछ्ने र ३० मिनेट छाडिदिने । 

छोलाका लागि

काबुली चना भिजाउने र उसिन्ने । कराहीमा तेल तताउने र त्यसमा प्याज, अदुवा–लसुनको पेस्ट खैरो हुन्जेल भुट्ने । त्यसपछि जिरा–धनियाँको धूलो, नुन, बेसार, छोला मसला, आमचुर पाउडर, कस्तुरी मेथी, गरम मसला हाल्ने र छोला हालेर करिब १५–२० मिनेट पकाउने ।

अब अघि मुछेर राखेको रोटी बेलेर तेलमा तार्ने ।

- एमडी रिजवाल

सेफ, गंगोर रेस्टुरेन्ट

तपाईको प्रतिक्रिया

कमेन्टको लागि यहाँ click गर्नुहोस्

फेसबूक कमेन्ट गर्नुहोस्

फेसबूक छैन? यो फारम प्रयोग गर्नुहोस्

?>