गर्मी मौसममा के खाने ?
गर्मी मौसम सुरु भएसँगै आफ्नो खानपानमा विशेष ध्यान दिनु जरुरी हुन्छ । गर्मी मौसममा डिहाइड्रेसन र हिट स्ट्रोक हुने धेरै सम्भावना हुन्छ । खानपानमा विशेष ध्यान दिएर यी समस्याबाट बच्न सक्छौं ।
सामग्री : क्युब आइस ६ टुक्रा, जस्मिन टी १ सय २० मिलिलिटर, पुदिनाका पत्ता ६–७ टुक्रा, लेमन जुस ५ मिलिलिटर, सुगर सिरप १५ मिलिलिटर तथा जिन्जर पाउडर १ पिन्च ।
विधि : सबैभन्दा पहिले जिन्जर टीमा पुदिना हालेर चिया तयार गर्ने । गिलासमा आइस, सुगर सिरप तथा लेमन जुस हालेपछि तयार जस्मिन टी खन्याएर त्यसमा जिन्जर टपिङ गर्ने ।
यो पनि पढ्नुस् :