गर्मीमा मोक्टेल
विधि : सर्वप्रथम ब्लेन्डरलाई राम्ररी सफा गर्ने । माथि उल्लिखित सबै सामग्री ब्लेन्डरमा हालेर राम्ररी ब्लेन्ड गर्ने । सबै कुरा राम्ररी मिक्स भएर जुस बनिसकेपछि भी–कटको सिसाको मोक्टेल ग्लासमा हाल्ने ।

पिज्जा बेसका लागि आवश्यक सामग्री :
इस्ट, नुन, ओलिभ आयल, मैदा तथा तातोपानी ।
विधि :
मैदालाई एउटा ठूलो भाँडामा राखेर इस्ट, नुन, ओलिभ आयल तथा तातोपानीका साथ मज्जाले मुछ्ने । तयारी पिठोलाई आधा घन्टासम्म छोपेर राख्ने । त्यसपछि आवश्यकताअनुसार कुनै साइजमा डोलाई बेल्ने ।
टपिङका लागि :
मोजोरेला चीज, टोम्याटो सस, भेजिटेबल पिज्जाका लागि ओनियन, क्याप्सिकन मसरुम आदि तथा मासुका लागि चिकेन, सलामी, ससेज आदि ।