फोटोपत्रकार पूर्णिमा श्रेष्ठ विश्वको तेस्रो अग्लो हिमाल कञ्चनजंघा चढ्न सफल भएकी छन् । उनले ८५८६ मिटर अग्लो उक्त शिखर चुमेकी हुन् । यसअघि उनले सर्वोच्च शिखर सगरमाथा, धवलागिरि, मनास्लु, आमादब्लम र अन्नपूर्ण प्रथम हिमालको आरोहण गरिसकेकी छन् ।
विधि :
स्टिरिङ मेथडबाट यो तयार पारिन्छ । सर्वप्रथम तीन पिस ताजा काँक्रोलाई ग्लासमा राखेर क्रस्ड गर्ने । त्यसपछि माथि उल्लेख गरिएका सम्पूर्ण सामग्रीलाई पालैपालो गिलासमा हालेर सेक गर्ने ।