बारिस्ता मोक्टेल
विधि : टल ग्लासलाई कफीले डेकोरेट गर्ने । माथि तयार पारिएका सम्पूर्ण सामग्रीलाई टल ग्लासमा पालैपालो हाल्ने ।![](https://nari-assets-api.ekantipur.com/thumb.php?src=https://nari-assets-cdn.ekantipur.com/uploads/source/news/2022/miscellaneous/Ice-Mocca-04122022022739.jpg&w=1000&height=600)
![](https://nari-assets-api.ekantipur.com/thumb.php?src=https://nari-assets-cdn.ekantipur.com/uploads/source/news/2022/miscellaneous/Ice-Mocca-04122022022739.jpg&w=1000&height=600)
सामग्री : एक केजी चिकेन, रेड क्याप्सिकन १ सय ग्राम, प्याज ३० ग्राम, लसुन २० ग्राम, रातो खुर्सानी २० ग्राम, नुन स्वादअनुसार, भेनिगर १० मिलिलिटर, थोरै बेसार, जिराको धूलो ५ ग्राम र तेल १० मिलिलिटर ।
विधि : सबै मरमसलालाई एकै ठाउँमा हालेर मिक्सरमा पिस्ने । उक्त पेस्टलाई चिकेनमा मोलेर ओभनमा २ सयको हिटमा ३५ मिनेटजति पकाउने । यो बजारमा उपलब्ध पेरी पेरी सससँग खान सकिन्छ ।