‘द गोल्डेन थाली’ मा नेपाली ठेट स्वाद
गोल्डेन थालीमा मासुसहित १५ परिकार समावेश गरिएको छ । दालमा मास, मुसुरो, बोडी, सिमी र मिक्स दालजस्ता विकल्प पनि छन् । भातका लागि मार्सी, ताइचिन, बासमती र जिरा मसिनो प्रयोग गरिन्छ ।

सामग्री : दही आधा लिटर, तिल ५० ग्राम, कडी पत्ता १० ग्राम, सुकेको रातो खुर्सानी स्वादअनुसार, बेसार २ ग्राम, नुन आवश्यकता अनुसार, सनफ्लावर तेल २० मिलिलिटर ।
विधि : दहीलाई चिया छान्नेले छानेर अनावश्यक पानी फाल्ने । भाँडामा तेल तताएर त्यसमा कडी पत्ता, बेसार, सुकेको खुर्सानी तथा तिल हालेर भुट्ने । यसलाई छानेर राखिएको दहीमा मिसाउने । आवश्यकता अनुसार नुन हालेर मिक्स्चरमा राम्रोसँग पिस्ने । यसरी तयार भएको दहीको अचार यो मौसममा रोटी तथा पकौडासँग खान सकिन्छ ।