सिक्किमे स्वाद काठमाडौंमा
हामीले ममः मसला कहिल्यै प्रयोग गर्दैनौं भने अन्य खानामा पनि अत्यन्त कम तेल र मसला प्रयोग गर्ने गरेका छौं ।

फापर र कोदोको रोटी (५ सय ५० क्यालोरी–प्रोटिन र फ्याट)
सामग्री : फापरको पिठो ३० ग्राम, कोदोको पिठो ३० ग्राम, अण्डा एउटा, मह थोरै स्वादका लागि ।
विधि : फापर र कोदोको पिठोलाई पानी, अण्डा तथा मह हालेर मज्जाले फिट्ने । ननस्टिक प्यानमा थोरै ओलिभ आयल हालेर रोटी पकाउने ।