‘द गोल्डेन थाली’ मा नेपाली ठेट स्वाद
गोल्डेन थालीमा मासुसहित १५ परिकार समावेश गरिएको छ । दालमा मास, मुसुरो, बोडी, सिमी र मिक्स दालजस्ता विकल्प पनि छन् । भातका लागि मार्सी, ताइचिन, बासमती र जिरा मसिनो प्रयोग गरिन्छ ।

सामग्री : इच्छाअनुसार चिकेन, बफ, पोर्क वा भेज म:म: १० पिस, पिज्जा सस (३ वटा गोलभेंडा, २ पोटी लसुन तथा स्वादअनुसार खुर्सानीलाई सानो आँचमा लामो समय पकाई तयार पारिएको), चिल्ली सस १० ग्राम ।
विधि : पिज्जा तथा चिल्ली सससँग स–साना टुक्रामा काटिएका भेजिटेबल हालेर सुप तयार पार्ने । उक्त सुपमा म:म: हाली पकाउने । यसबाट तातो–मीठो स्पाइसी सुप म:म: तयार हुन्छ ।