दरका परिकार
फ्रुट सलाद : सामग्री : छ सय ग्राम दही, दुई सय ५० ग्राम डबल क्रिम, एक सय ग्राम अंगुर, एक सय ग्राम आँप, दुईवटा केरा, दुई सय ग्राम स्याउ, एक सय ग्राम अनार, सुकमेलको धूलो १० ग्राम, चिनी आवश्यकतानुसार ।

समिका रोका
सेफ, रेन जावलाखेल
सामग्री : प्राउन, प्याज, अदुवा, हरियो खुर्सानी, तेल, जिरा– धनिँयाको धूलो, हरियो प्याज, धनियाँ, खुर्सानीको धूलो, तेल, नुन ।
विधि : सबैभन्दा पहिले प्राउनलाई सफा गरी डिप फ्राइ गर्ने र जिरा–धनिँयाको धूलो राख्ने । त्यसपछि प्यान तताएर तेल राख्ने । अब काटेको प्याज फ्राइ गर्ने र माथि तयार पारेको सबै सामग्री हालेर सर्भ गर्ने ।