‘द ब्ल्याक गोल्ड’ हलाल रेस्टुराँले मनायो पहिलो वार्षिकोत्सव
दरबारमार्गस्थित ‘द ब्ल्याक गोल्ड’ हलाल रेस्टुराँले पहिलो वार्षिकोत्सव मनाएको छ । अरेबियन परिकारका लागि चर्चित ‘द ब्ल्याक गोल्ड’ ले पहिलो वार्षिकोत्सवसँगै केही नयाँ परिकार ल्याएको छ ।

सेफ गणेश न्यौपाने, सिद्धार्थ फुडल्याण्ड पुरानो बानेश्वर
आवश्यक सामग्री : मैदा २५ ग्राम, बटर १० ग्राम, लसुन ५ ग्राम,सेलरी १ चिम्टि, नून स्वाद अनुशार,ह्वाइट पेपर १ चिम्टि, मसरुम ५० ग्राम।
बनाउने विधी : एउटा भाँडामा बटर तताई लसुन र सेलरी फुराउने । गोल्डेन ब्राउन भए पछि मैदा हालेर एक छिन भुट्ने र त्यसमा पानी, भेजिटेबल स्टक, नून र पेपरसंगै मसरुम हाल्ने । आवश्यकता अनुशार पकाउने र तातो सर्भ गर्ने ।