आगन्तुक विशेष पिज्जा
यो आगन्तुक रिसोर्टको ‘सिग्नेचर डिस’ हो । यसमा यहीँ तयार पारेका मरमसला र वासनादार हर्ब्सहरू मिसाइन्छ । मैदामा पनि विशेष र अर्को पिठो मिसाएर ‘पिज्जाको डो’ बनाइन्छ ।
सामग्री
गाईको दूध १२ लिटर, चिनी ३ केजी ।
विधि
दूध फटाएर छेना बनाउने । एउटा कराहीमा चास्नी बनाउने । छेनाको गोलोगोलो डल्ला बनाएर चास्नीमा पकाउने । पाक्दै गएपछि यो हल्का फुल्न थाल्छ । राम्रोसँग फुलेपछि फेरि निकालेर अर्काे चास्नीमा डुबाउने ।