कर्न अन द चीज कप
सामग्री : फ्रेस कर्न २ सय ग्राम, क्रिम ८० मिलि, चिज १५० ग्राम, मरिचको धूलो र लसुनको पाउडर एक–एक चिम्टी, बटर एक चम्चा ।

पोर्क ममको कुरा गर्ने बित्तिकै कतिको मुखमा पानी नै आउँछ । किनकी नेपालमा मम पारखीको संख्या अन्यन्तै धेरै छ । दिउँसो खाजाका रुपमा अति नै खपत हुने आइटम हो मम । पोर्क मम आफै घरमा पनि तयार गरेर खान सकिन्छ ।
सामग्री :
पोर्क किमा : आधा केजी
प्याज (पेस्ट) : आधा केजी
अदुवाको पेस्ट : ५० ग्राम
नुन : स्वादअनुसार
मैदा : एक केजी
विधि :
किमामा सबै मसला हालेर मोल्ने । एउटा अर्काे भाँडामा मैदा मुछेर आवश्यक आकार दिई किमा भित्र राखेर स्टिम गर्ने । ममलाई आफ्नो स्वादअनुसार टमाटर वा पुदिनाको अचारसँग सर्भ गर्न सकिन्छ ।