Successfully Copied

मसरुम टिक्का मसला

मसरुमलाई धोएर पानी निथार्ने । टोम्याटो प्युरी, ओलिभ आयल, लसुनको पेस्ट, कालो मरिच, ओरिगानो र नुनको मिश्रण बनाउने ।

सामग्री  

मसरुम : २ सय ग्राम

टोम्याटो प्युरी : २ चम्चा

ओलिभ आयल : १ चम्चा

लसुनको पेस्ट : आधा चम्चा

मरिचको धूलो : ५ ग्राम

ओरिगानो : आधा चम्चा

नुन : स्वादअनुसार

 

विधि  

मसरुमलाई धोएर पानी निथार्ने । टोम्याटो प्युरी, ओलिभ आयल, लसुनको पेस्ट, कालो मरिच, ओरिगानो र नुनको मिश्रण बनाउने । यो मिश्रणमा मसरुमलाई मेरिनेट गर्ने । आधा घन्टापछि मसरुमलाई सिन्कामा उनेर ग्रिल गर्ने । 

 Image