Successfully Copied

स्मोक पोर्क साँधेको

स्मोक पोर्कलाई स्लाइस आकारमा काटेर फ्राई गरी निकाल्ने । त्यही तेलमा अदुवा र लसुनलाई जुलियन आकारमा काटेर फ्राई गरी निकाल्ने ।

स्मोक पोर्क : आधा केजी

अदुवा र लसुन : एक पाउ

हरियो खुर्सानी : ४–५ वटा

सुकेको रातो खुर्सानी धूलो : स्वादअनुसार

नुन तथा टिम्मुर : स्वादअनुसार

विधि 

स्मोक पोर्कलाई स्लाइस आकारमा काटेर फ्राई गरी निकाल्ने । त्यही तेलमा अदुवा र लसुनलाई जुलियन आकारमा काटेर फ्राई गरी निकाल्ने । हरियो खुर्सानीलाई हल्का सोथे गर्ने । सबैलाई स्मोक फ्राईमा टिम्मुर हालेर मोल्ने । 

 Image