आवश्यक सामग्री :
प्राउन ७ पीस
टोमाटो प्युरी २५ एमएल
पनिर ८० ग्राम
दही ५० मिलि
गरम मसला २० ग्राम
खुर्सानीको धूलो ५ ग्राम
लसुन ८ ग्राम
म्यांगो पाउडर १० ग्राम
धनिया १५ ग्राम
बटर १ सय ग्राम
तेल १५ मिलि
हरियो खुर्सानी ८ ग्राम
क्रीम १ सय ग्राम
नून स्वाद अनुशार
बनाउने विधी :
सबै मरमसलालाई एउटा भाडामा राखे पछि एउटा फ्राई प्यानमा तेल तताएर बटर हाल्ने । जम्बो प्राउन र डाइस कट काटेको पनिरलाइृ बटरमा सोथे गर्ने । आधा पाके पछि निकाल्ने र पून फ्राई प्यानमा बटर हाल्ने । त्यसमा अधि मोलेको मसलालाई १० मिनेट सम्म मधूरो आँचमा पकाउने । माथिवाट तेल निस्के पछि प्राउन र पनिर हाल्ने । ३,४ मिनेट पकाए पछि माथिवाट क्रीम हालि दिने । यो प्राउन पनिर करी रोटी, भात, चाउमिन जेसंग पनि खान सकिन्छ ।