एलिस रेस्टुरेन्ट, गैरीधारा
सेफ विष्णु थिङ
सामग्री
सिंगो हाँस : एउटा
लाइट सोया सस : ५० मिलिलिटर
डार्क सोया सस : ५० मिलिलिटर
नुन : २ चम्चा
पेपर : १ चम्चा
अदुवा–लसुनको पेस्ट : २–२ चम्चा
अण्डा : एउटा
कर्नफ्लोर : २ चम्चा
विधि
एएटा सिंगो हाँस सफा गर्ने । दुई लिटर पानी हालेर डेप्चीमा सोया सस, नुन, पेपर, अदुवा र लसुनको पेस्ट हाली डेढ घन्टासम्म पकाउने । पाकेपछि मासुजति निकालेर हड्डी फाल्ने । सय ग्रामको दरले भाग बनाई अण्डा र कर्नफ्लोरले ब्याटर गरेर तेलमा लाइट फ्राई गर्ने । बिन्स स्प्रोअपलाई मुनि राखेर डिप फ्राई गरेको मासु राख्ने र माथिबाट ब्ल्याक विन ससले टप गर्ने ।