सेफ दीपकप्रसाद भण्डारी
सिद्धार्थ कटेज रेस्टुरेन्ट, धोविघाट
चिकेन पेपर कबाब
सामग्री
ताजा चिकेन २ सय ग्राम, काजु ५० ग्राम, अमुल चीज ५० ग्राम, दूध १ सय मिलिलिटर, हरियो खुर्सानी एउटा, मरिचको धूलो २० ग्राम, अण्डा २ वटा, ताजा क्रिम २० मिलिलिटर, बटर २० मिलिलिटर, अदुवा र लसुनको पेस्ट १० ग्राम तथा नुन स्वादअनुसार ।
विधि
कुखुराको मासुलाई अदुवा र लसुनको पेस्टमा मोल्ने । काजु, चीज एवं क्रिम मिसाएर पिस्ने र मासुसँग मोल्ने । त्यसपछि ओवन वा तन्दुरमा ५ मिनेट रोस्ट गर्ने । त्यसमा चीज, अण्डा र मरिचको धूलोलाई माथिपट्टि लगाई पुन: २ मिनेट रोस्ट गरेपछि स्वादिष्ट चिकेन पेपर कबाब खानका लागि तयार हुन्छ ।
तस्बिर : नवराज वाग्ले