Successfully Copied

पराले मसरुम

अावश्यक सामग्री ः 

मसरुम १ सय ५० ग्राम

भेडेखुर्सानी १५ ग्राम

गोलभेडा १५ ग्राम

प्याज १५ ग्राम

हटसस १० मिलि

टोमाटो प्यूरी २० मिलि

सल्ट पेपर स्वाद अनुशार

आइसिंग सुगर थोरै

अण्डा १ वटा

मैदा १ चम्चा

कर्न फ्लोर १ चम्चा

बनाउने बिधी :

अण्डा, मैदा, कर्न फ्लोर र सल्ट पेपर पानीमा मिक्स गरि ब्याटर गर्ने । ब्याटरमा मसरुम लाई राखेर डिप फ्राइ गर्ने । पछि प्यानमा भेडेखुर्सानी, प्याज, गार्लिक, पराले मसरुम राख्ने । त्यसमा हट सस र टोमाटो सस राख्ने । धनियाको चप राखेर फिनिसिंग गर्ने । 

 Image