स्पाइसी जिन्जर प्राउन

नारी संवाददाता

आश्विन २५, २०७८

समिका रोका

सेफ, रेन जावलाखेल

 

सामग्री : प्राउन, प्याज, अदुवा, हरियो खुर्सानी, तेल, जिरा– धनिँयाको धूलो, हरियो प्याज, धनियाँ, खुर्सानीको धूलो, तेल, नुन ।

विधि : सबैभन्दा पहिले प्राउनलाई सफा गरी डिप फ्राइ गर्ने र जिरा–धनिँयाको धूलो राख्ने । त्यसपछि प्यान तताएर तेल राख्ने । अब काटेको प्याज फ्राइ गर्ने र माथि तयार पारेको सबै सामग्री हालेर सर्भ गर्ने ।

तपाईको प्रतिक्रिया

कमेन्टको लागि यहाँ click गर्नुहोस्

फेसबूक कमेन्ट गर्नुहोस्

फेसबूक छैन? यो फारम प्रयोग गर्नुहोस्


?>