चिकेन बेकन रोल
सामग्री : चिकेन २ सय ग्राम, बेकन १ सय ग्राम, मरिचको धूलो–एक चिम्टी, सुकेको खुर्सानीको पेस्ट एक चम्चा, वेस्टर सस एक चम्चा र स्वादअनुसार नुन ।![](https://nari-assets-api.ekantipur.com/thumb.php?src=https://nari-assets-cdn.ekantipur.com/uploads/source/news/2022/miscellaneous/p6-21042022111846.jpg&w=1000&height=600)
![](https://nari-assets-api.ekantipur.com/thumb.php?src=https://nari-assets-cdn.ekantipur.com/uploads/source/news/2022/miscellaneous/p6-21042022111846.jpg&w=1000&height=600)
सामग्री : बेबी कर्न १० पिस, कर्नफ्लोर ५० ग्राम, मैदा ५० ग्राम, अजिनो मोटो, सेतो र कालो मरिच, सोया सस, भिनेगर, रातो खुर्सानीको पेस्ट, टोम्याटो केचप, प्याज, भेंडेखुर्सानी, तेल, अदुवा र लसुन चपिङ गरेको ।
विधि : बेबी कर्न स्क्वायर सेपमा काट्ने र त्यसमा कर्नफ्लोर र मैदा हालेर १० मिनेटसम्म मेरिनेट गर्ने । तेलमा डिप फ्राई गरेर त्यसमा तेलमा प्याज, भेँडेखुर्सानी–अदुवा लसुन फ्राई गर्ने । अन्तिममा माथि तयार पारिएको मसला हाल्ने । पाकेपछि फ्राई कर्न हाल्नुपर्छ ।
- एमडी रिजवाल
सेफ, गंगोर रेस्टुरेन्ट