Successfully Copied
EMag
Home
आजकी नारी
फिचर
स्वास्थ्य
फेसन
सौन्दर्य
कभर गर्ल
परिकार
गन्तव्य
Home
धर्म–संस्कृति
राशिफल
कथा
पेट केयर
समाचार
अर्थ
बगैचा
इन्टेरियर
प्यारेन्टिङ
आजकी नारी
फिचर
व्यक्तित्व
स्वास्थ्य
शिक्षा
फेसन
कभर गर्ल
सौन्दर्य
परिकार
मनोरन्जन
गन्तव्य
विचार
बजार
अन्तर्वार्ता
टिप्स
खेलकुद
अन्य
धर्म–संस्कृति
राशिफल
कथा
पेट केयर
समाचार
अर्थ
बगैचा
इन्टेरियर
प्यारेन्टिङ
आजकी नारी
फिचर
व्यक्तित्व
स्वास्थ्य
शिक्षा
फेसन
कभर गर्ल
सौन्दर्य
परिकार
मनोरन्जन
गन्तव्य
विचार
बजार
अन्तर्वार्ता
टिप्स
खेलकुद
अन्य
गृह
>
परिकार
मार्गरेटा कक्टेल कसरी बनाउने ?
मार्गरेटा कक्टेल कसरी बनाउने ?
मार्गरेटा कक्टेल बनाउने सजिलो तरिका
कार्तिक १, २०८०
Shares
यो पनि पढ्नुहोस्
मंगलबारदेखि अमेजन प्राइममा नेपाली फिल्म ‘अनौठो तृष्णा’
कलाकारका दसैं योजना
विमल खतिवडा
रितुको पिएचडी रहर
सामग्रीः मार्गरेटा ग्लास, ३० मिलिलिटर त्रिपल सेक, २० मिलिलिटर कागतीको जुस, ४५ मिलिलिटर टकिला
विधिः सबैभन्दा पहिला गिलासलाई नुनले रिम गर्ने । यी सबै सामग्रीहरु राखेर सेक गर्ने र कागतीको स्लाइसले गार्निस गर्ने ।
सुवास सिंह रावल
बार टेण्डर, महाबिर प्यालेस
थप लेखहरू
‘पपया’का थरीथरी स्वाद
मिथिला थाली
‘थकाली खाना हाम्रो संस्कृति बनिसक्यो’
कार्तिक १, २०८०
Shares
हाम्रो सिफारिस
मंगलबारदेखि अमेजन प्राइममा नेपाली फिल्म ‘अनौठो तृष्णा’
सर्वाधिक लोकप्रिय
नुनिलो दसैं
किराँती परिकार चखाउने योजनामा अजुईहाङ
रितुको पिएचडी रहर
Subscribe to our email newsletter
We’ll send you the best of out articles. Promise!
Subscribe
By signing up, you agree to our
User agreement
&
Privacy Policy
.
अरु लेखहरु
गृह
>
परिकार
परिकार
परिकार
खँरिया सामग्री ःमासको दाल, चामलको पीठो, गहँुको पीठो, लसुन र अदुवाको पेस्ट, जिरा र धनियाँको धूलो, खुर्सानीको पेस्ट, बेसार, कर्कलोको पात, आवश्यकतानुसार नुन, सनफ्लावर तेल ।
भाद्र १२, २०७९
Read More