सामग्री : चिकेन १६० ग्राम, काँक्रो ६० ग्राम, गोलभेंडा ४० ग्राम, भेंडेखुर्सानी ४० ग्राम, लेट्युस पत्ता २० ग्राम, प्याज ३० ग्राम, काजु १५ ग्राम, सेतो तिल १ चम्चा, ओलिभ तेल २ चम्चा तथा गार्निसका लागि सेतो मरिचको धूलो, नुन स्वादअनुसार र आधा चम्चा लेमन जुस ।
विधि : चिकेन ब्रेस्टको स्लाइस निकाल्ने, बनाइएको ब्याटरमा चिकेनलाई डुबाएर ब्रेडकम लगाएपछि तेलमा फ्राई गर्ने, यसलाई क्रिस्पी भएपछि तेलबाट निकाल्ने । फ्राइड चिकेनलाई फिंगर आकारमा काट्ने । माथि उल्लिखित सबै सामग्रीसँग यसलाई मिसाई स्वादअनुसारको नुन र मसला राखेपछि यो सलाद तयार हुन्छ । यसलाई साइड डिस वा डिनर डिसका रूपमा सर्भ गर्न सकिन्छ ।
- अमृत तामाङ
सेफ, माइ च्वाइस रेस्टुरेन्ट लैनचौर