मेक्सिकन स्टाइलको पोट्याटो सलाद
सामग्री : आलु ५ सय ग्राम (उसिनेर क्युब आकारमा काट्ने), हरियो प्याज आधा कप (काटेको), कर्न आधा कप, गोलभेंडा १ वटा (ब्लांच गरेर काटेको), कागतीको रस १ चम्चा, टैको सिजनिङ १ चम्चा तथा नुन र मरिच स्वादअनुसार ।
सजावटका लागि : कोरिएको चीज १ चम्चा तथा क्रिम २ चम्चा ।
विधि : सलादका सबै सामग्रीलाई राम्रोसँग मिक्स गरेर चीज र क्रिमले सजाउने ।
क्विक रसियन सलाद
सामग्री : उसिनेको डेढ कप मिक्स भेजिटेबल्स (मटर, बेबिकर्न, कर्न), टुक्रा पारिएको स्याउ आधा कप, टुक्रा पारिएको पाइनेप्पल आधा कप, मायोनिज आधा कप, हरियो खुर्सानीको पेस्ट आधा चम्चा, सक्खर पाउडर १ चम्चा तथा नुन र मरिच स्वादअनुसार ।
विधि : सबै सामग्रीलाई मिक्स गरेर फ्रिजमा चिसो बनाउने र चिसै सर्व गर्ने ।