चिल्ली बेबी कर्न
बेबी कर्न स्क्वायर सेपमा काट्ने र त्यसमा कर्नफ्लोर र मैदा हालेर १० मिनेटसम्म मेरिनेट गर्ने । तेलमा डिप फ्राई गरेर त्यसमा तेलमा प्याज, भेँडेखुर्सानी–अदुवा लसुन फ्राई गर्ने ।

सामग्री : चिकेन ब्रेस्ट १ सय ५० ग्राम, अदुवा २० ग्राम, चिल्ली पेस्ट १० ग्राम, नुन स्वादअनुसार, सेतो मरिच २ ग्राम, कर्नफ्लोर १० ग्राम, अण्डा १ वटा, बटर १० ग्राम, टोमाटो सस (गोलभेंडा तथा लसुनको पेस्ट) १० ग्राम ।
विधि : चिकेनलाई क्युब आकारमा काट्ने । एउटा भाँडामा कर्नफ्लोर, नुन अनि अण्डा मेरिनेड गरी डिप फ्राई गर्ने । प्यानमा चिल्ली पेस्ट, गार्लिक, बटर तथा टोमाटो सस फ्राई गरी चिकेनमा मिसाउने ।