Successfully Copied

लोकल कुखुराको ग्रेभी

कराहीमा तेल तताएर प्याजलाई खैरो हुने गरी भुट्ने ।

सामग्री  : 

कुखुराको मासु १ केजी, तेल ३ चम्चा, प्याज २ वटा, गोलभेंडा २ वटा, चिकेन मसला थोरै, जिरा, लसुन र अदुवाको पेस्ट २ चम्चा नुन स्वादअनुसार ।

विधि :

कराहीमा तेल तताएर प्याजलाई खैरो हुने गरी भुट्ने । पखालेर मासु निकालेको कुखुराको मासुलाई प्याजस“गै मज्जाले भुट्ने । एकछिन पकाएपछि अदुवा, लसुन तथा जिराको पेस्ट हाल्ने । सानो आ“चमा छोप्दै पकाउने । बिस्तारै पानी सकिन लागेपछि गोलभेंडा हाल्ने । लोकल कुखुरा भएकाले आधा घन्टाजति मज्जाले पकाउनुपर्छ । 

 Image