सदाबहार स्न्याक्स
मखाना तिहारको भाइमसलामा मिसाइन्छ । यो मात्र खाँदा त्यति स्वादिलो नहुन सक्छ । पिनट बटर मखाना अत्यन्त स्वादिलो हुन्छ र बनाउन पनि धेरै समय लाग्दैन ।

कुपण्डोलस्थित होटल हिमालयमा गत महिनादेखि हरेक शुक्रबार फुड फेिस्टबल हुँदैं आएको छ । भारतीय खानाको उक्त फेस्टिबललाई करी कवाफ वीथ बिरयानी फेस्टिबलको नाम दिइएको छ । सेफ पुरुषोत्तम आचार्यले तयार पारेका दर्जनौं परिकार आगामी २ महिनासम्म निरन्तर चाख्न पाइनेछ ।