खसीको पक्कु
सामग्री : हड्डी नभएको खसीको मासु, ल्वाङ, सुकमेल, तेजपत्ता, तोरीको तेल, अदुवा–लसुनको पेस्ट, जिराको धूलो, नुन स्वादअनुसार, घिउ ।

कुपण्डोलस्थित होटल हिमालयमा गत महिनादेखि हरेक शुक्रबार फुड फेिस्टबल हुँदैं आएको छ । भारतीय खानाको उक्त फेस्टिबललाई करी कवाफ वीथ बिरयानी फेस्टिबलको नाम दिइएको छ । सेफ पुरुषोत्तम आचार्यले तयार पारेका दर्जनौं परिकार आगामी २ महिनासम्म निरन्तर चाख्न पाइनेछ ।