ग्रिल्ड हर्ब्स चिकेन

नारी संवाददाता

आश्विन २५, २०७८  

सामग्री : बोनलेस चिकेन लेग, हर्ब्स मेरिनेटेड, आलु, क्रिम बेजिल सस, सक्कोटस, नुन, तेल ।

विधि : चिकेनलाई पहिले हर्ब्स र सोया सस राखेर मेरिनेट गर्ने, त्यसपछि मेरिनेट गरिएको मासुलाई ग्रिल्ड गर्ने । आलुलाई उमाल्ने र त्यसलाई पनि पखालेर ग्रिल्ड गर्ने । ग्रिल्ड गर्दा बीचबीचमा पल्टाउँदै पनि गर्ने र मेरिनेट गर्दा बचेको मिश्रणलाई ब्रसको सहायताले पनि राख्दै गर्ने । पाकेपछि सक्कोटस, आलु राखेर सर्भ गर्ने ।

-  समिका रोका

सेफ, रेन जावलाखेल

तपाईको प्रतिक्रिया

कमेन्टको लागि यहाँ click गर्नुहोस्

फेसबूक कमेन्ट गर्नुहोस्

फेसबूक छैन? यो फारम प्रयोग गर्नुहोस्


?>