मकैको रोटी

नारी संवाददाता

असार ८, २०७८ सामग्री : एक कप मकैको पिठो, थोरै टिमुर, नुन, थोरै चिउरीको घिउ ।

विधि : मकैको पिठोलाई मज्जाले भिजाउने । प्यानमा थोरै चिउरीको घिउ तताउने । अघि भिजाएको मकैको पिठोलाई रोटीको आकार दिँदै पकाउने । त्यसमाथि टिमुर, नुन राखिदिने । टिमुरको साटो मेथी, भाजी, पालुङ्गोको साग, चम्सुरको साग राख्न पनि सकिन्छ । रोटी आफूलाई मनपर्ने तरकारी, मोही, अचारसँग खान सकिन्छ ।

- कवीर भण्डारी, सेफ, मकै घर

तपाईको प्रतिक्रिया

कमेन्टको लागि यहाँ click गर्नुहोस्

फेसबूक कमेन्ट गर्नुहोस्

फेसबूक छैन? यो फारम प्रयोग गर्नुहोस्


?>