Successfully Copied
EMag
Home
आजकी नारी
फिचर
स्वास्थ्य
फेसन
सौन्दर्य
कभर गर्ल
परिकार
गन्तव्य
Home
धर्म–संस्कृति
राशिफल
कथा
पेट केयर
समाचार
अर्थ
बगैचा
इन्टेरियर
प्यारेन्टिङ
आजकी नारी
फिचर
व्यक्तित्व
स्वास्थ्य
शिक्षा
फेसन
कभर गर्ल
सौन्दर्य
परिकार
मनोरन्जन
गन्तव्य
विचार
बजार
अन्तर्वार्ता
टिप्स
खेलकुद
अन्य
धर्म–संस्कृति
राशिफल
कथा
पेट केयर
समाचार
अर्थ
बगैचा
इन्टेरियर
प्यारेन्टिङ
आजकी नारी
फिचर
व्यक्तित्व
स्वास्थ्य
शिक्षा
फेसन
कभर गर्ल
सौन्दर्य
परिकार
मनोरन्जन
गन्तव्य
विचार
बजार
अन्तर्वार्ता
टिप्स
खेलकुद
अन्य
गृह
>
परिकार
किमा बन बनाउने विधि
किमा बन बनाउने विधि
किमा बन बनाउने विधि
माघ ९, २०८०
Shares
यो पनि पढ्नुहोस्
‘द फेस नेपाल भोल्युम–५’ को ग्राण्ड फिनाले सम्पन्न
साउन महिनाको राशिफल
पूर्णिमा विनोद कुकवेयरको ब्राण्ड एन्डोर्सर
आवश्यक सामग्री
मिनी बर्गर बन २ पिस
मटन किमा ६० ग्राम
टोम्याटो सस ४० ग्राम
तेल २० ग्राम
लसुन–प्याज आवश्यकतानुसार
बनाउने विधि
मिनी बर्गरलाई माइक्रो वेभमा फ्राइ गर्ने र त्यसलाई छुट्टै राख्ने । मटन किमालाई तेलमा फ्राइ गर्ने । त्यसमा टोम्याटो सस मिसाएपछि किमा खानका लागि तयार हुन्छ । मिनी बर्गर किमा फ्राइ सेटका रूपमा उपलब्ध हुन्छ ।
सर्बिन ठोकर, प्रमुख सेफ
नाङ्लो द लन, झम्सिखेल
थप लेखहरू
डीएस ग्रुपको ‘क्याच मसला’ अब नेपाली बजारमा
मसरुम चिल्ली
मटन सेकुवा
माघ ९, २०८०
Shares
हाम्रो सिफारिस
‘द फेस नेपाल भोल्युम–५’ को ग्राण्ड फिनाले सम्पन्न
सर्वाधिक लोकप्रिय
साउन महिनाको राशिफल
डीएस ग्रुपको ‘क्याच मसला’ अब नेपाली बजारमा
पूर्णिमा विनोद कुकवेयरको ब्राण्ड एन्डोर्सर
Subscribe to our email newsletter
We’ll send you the best of out articles. Promise!
Subscribe
By signing up, you agree to our
User agreement
&
Privacy Policy
.
अरु लेखहरु
गृह
>
परिकार
परिकार
परिकार
पिरुकिया सामग्री : आधा किलो मैदा, २५० ग्राम सुजी, चिनी स्वादअनुसार, काजु, किसमिस, नरिवल, छोकडा, घिउ, तेल, दूध ।
उर्मिला यादव
भाद्र १३, २०७९
Read More