पोलेको बंगुर
विधि : मासुलाई नुन, स्पेसल सस, रोजमेरी राखेर केही बेर मेरिनेट गर्ने । त्यसपछि प्लेटमा राखेर भट्टीमा पोल्ने । २० मिनेटपछि निकालेर टुक्रा पारेर टिम्मुरको अचारसँग खान सकिन्छ ।
विधि–गोब्लेट ग्लास लिने । त्यसमा ग्रान्डाइन सिरप राख्ने त्यसमाथि सुन्तलाको जुस हाल्ने । त्यसपछि ब्लुकराकायोले लेयर निकाल्ने र क्रेनबेरी जुसको प्रयोग गरेर फेरी लेयर निकाल्ने । त्यसपछि सुन्तलाको स्लाइसले गार्निस गर्ने ।