डबल चपिङ बोर्डले एक साइडबाट सीधा काट्ने र अर्काे भागबाट साइड–साइडबाट स्प्रिङ हुने गरी काटेर डिपफ्राइ गर्ने । खैरो भएपछि सर्भ प्लेटमा राखेर चाट मसला छर्किदिने ।
सामग्री : लामो आकारको आलु १ वटा, चाट मसला थोरै, तेल डिपफ्राइ गर्न ।
विधि : डबल चपिङ बोर्डले एक साइडबाट सीधा काट्ने र अर्काे भागबाट साइड–साइडबाट स्प्रिङ हुने गरी काटेर डिपफ्राइ गर्ने । खैरो भएपछि सर्भ प्लेटमा राखेर चाट मसला छर्किदिने ।
दूधलाई तताएर फटाउने । फाटेर बनेको दूधको छेनालाई क्रिम मिसाएर मोलेर तीन कुनाको सेप दिने । त्यसलाई चास्नीमा १५ मिनेटजति उमाल्ने । पाकेपछि छेनालाई चाल्नीमा तार्ने । त्यसलाई चिसो बन्न छाडिदिने । अब दूधको क्रिमलाई कराहीमा राखेर घोल्ने र पेस्ट बनाउने । त्यसमा चिनी र आफूलाई मनपर्ने फ्लेवर मिसाउने ।