घोगीको सुप
घोगी तराई–मधेसको हिलो–माटो वा पानीमा पाइन्छ । घोगी विशेषगरी मधेसका शिल्पी समुदाय र थारु जातिको मुख्य परिकारका रूपमा चिनिन्छ । घोगीमा क्याल्सियम र भिटामिन ‘डी’ लगायत अन्य भिटामिनहरूसमेत हुने भएकोले यो ज्यादै पौष्टिक तत्व भएको खाद्य पदार्थ हो । बढी चिसो लाग्ने र![](https://nari-assets-api.ekantipur.com/thumb.php?src=https://nari-assets-cdn.ekantipur.com/uploads/source/news/2021/miscellaneous/ghongi-16012021030048.jpg&w=1000&height=600)
![](https://nari-assets-api.ekantipur.com/thumb.php?src=https://nari-assets-cdn.ekantipur.com/uploads/source/news/2021/miscellaneous/ghongi-16012021030048.jpg&w=1000&height=600)