सामग्री
चिकेन बोनलेस : ५० ग्राम
अण्डा : एउटा
भेंडेखुर्सानी : १० ग्राम
प्याज : एउटा
लसुन : २० ग्राम
हरियो खुर्सानी : २ वटा
कागती : एउटा
बटर : २० ग्राम
कर्नफ्लोर : २० ग्राम
गाजर : १० ग्राम
सिमी : १० ग्राम
काउली : १० ग्राम
नुन : स्वादअनुसार
अजिनोमोटो : २ ग्राम
सेतो मरिच : २ ग्राम
सोया सस : ५ मिलिलिटर
रातो खुर्सानीको पेस्ट : ५ ग्राम
विधि
प्याज, भेंडेखुर्सानी, लसुन एवं हरियो खुर्सानीलाई मसिनो गरी चप गर्ने अनि चिकेन, काउली, गाजर तथा सिमीलाई अलि मोटो गरी चप गर्ने । एउटा भाँडामा बटर तताउने । त्यसमा लसुनलाई खैरो देखिउन्जेल फुराउने । त्यसमा प्याज, भेंडेखुर्सानी र खुर्सानी हालेर एकछिन पकाउने । चिकेन, गाजर, काउली र सिमी पनि हालिदिने । एकछिन भुटेपछि पानी हालेर उमाल्ने । पानी उम्लिएपछि अण्डाको सेतो भाग हालेर केहीबेर पकाउने । त्यसमा कागती अनि अन्त्यमा कर्नफ्लोरको घोल हाली हल्का बाक्लो हुने गरी पकाउने ।