दरका परिकार
फ्रुट सलाद : सामग्री : छ सय ग्राम दही, दुई सय ५० ग्राम डबल क्रिम, एक सय ग्राम अंगुर, एक सय ग्राम आँप, दुईवटा केरा, दुई सय ग्राम स्याउ, एक सय ग्राम अनार, सुकमेलको धूलो १० ग्राम, चिनी आवश्यकतानुसार ।

तावा चिकेन मसला
सामग्री : ९ सय ग्राम कुखुराको मासु, २ चम्चा कागतीको रस, ४ कप दही, २ टेबुल चम्चा अदुवा र लसुनको पेस्ट, १ टेबुल
चम्चा धनियाँको पाउडर, २ टेबुल चम्चा जिरा पाउडर, १ टेबुल चम्चा बेसार, १ टेबुल चम्चा खुर्सानीको, धूलो, १ टेबुल चम्चा
गरम मसला, १ टेबुल चम्चा चाट मसला, २ टेबुल चम्चा बटर, धनियाँ अलिकति, नुन स्वादअनुसार
विधि : कुखुराको मासुका स–साना टुक्रा बनाउने । काटिएको मासुमा कागतीको रस, अदुवा र लसुनको पेस्ट तथा नुन हाल्ने ।
३० मिनेटजति छोपेर राख्ने । एउटा भाँडामा दही, धनियाँ पाउडर, जिरा पाउडर, बेसार, खुर्सानीको धूलो, गरम मसला आदि
मिसाएर मासुलाई मोल्ने । त्यसपछि ३ घण्टा फ्रिजमा राख्ने । अन्त्यमा त्यसलाई तावामा वटर वा तेलसँग सेक्ने ।