Successfully Copied
EMag
Home
आजकी नारी
फिचर
स्वास्थ्य
फेसन
सौन्दर्य
कभर गर्ल
परिकार
गन्तव्य
Home
धर्म–संस्कृति
राशिफल
कथा
पेट केयर
समाचार
अर्थ
बगैचा
इन्टेरियर
प्यारेन्टिङ
आजकी नारी
फिचर
व्यक्तित्व
स्वास्थ्य
शिक्षा
फेसन
कभर गर्ल
सौन्दर्य
परिकार
मनोरन्जन
गन्तव्य
विचार
बजार
अन्तर्वार्ता
टिप्स
खेलकुद
अन्य
धर्म–संस्कृति
राशिफल
कथा
पेट केयर
समाचार
अर्थ
बगैचा
इन्टेरियर
प्यारेन्टिङ
आजकी नारी
फिचर
व्यक्तित्व
स्वास्थ्य
शिक्षा
फेसन
कभर गर्ल
सौन्दर्य
परिकार
मनोरन्जन
गन्तव्य
विचार
बजार
अन्तर्वार्ता
टिप्स
खेलकुद
अन्य
गृह
>
स्वास्थ्य
एसीडीटीको मुख्य कारण
एसीडीटीको मुख्य कारण
धेरै चिया तथा कफीको सेवन ।
माघ ५, २०७२
Shares
यो पनि पढ्नुहोस्
मिस विभा २०२५ जेसिका सिंह ठकुरीले जेन जेडको भ्रष्टाचारविरोधी अभियानमा आवाज उठाइन्
कालिङ्गा साहित्य महोत्सवमा अमोल पालेकर र सन्ध्यासँग बुद्धिसागरको संवाद
काठमाडौं कलिङ्गा साहित्य महोत्सव’ मा गुञ्जिँदै चर्चित गायक अर्को मुखर्जी
एसीडीटीको मुख्य कारण :
धेरै चिया तथा कफीको सेवन ।
शीतल पेय पदार्थको बढी सेवन ।
बढी तैलीय तथा मसालेदार खाना ।
बिस्कुट, पाउरोटी, बर्गर आदिको नियमित सेवन ।
चना, राजमा तथा मासको दालको प्रयोग ।
नशाजन्य वस्तुहरूको प्रयोग ।
ढिलो सुत्ने तथा ढिलो उठ्ने बानी ।
एकैपटक बढी खाना खानु ।
खाना खाँदा पानी पिउनु ।
थप लेखहरू
वर्षामा लाग्ने रोगहरु
सुजाता मुखिया
‘७५ प्रतिशत महिलामा प्रिमेन्स्ट्रुअल सिन्ड्रोम’
नेपालमा मस्तिष्क ट्युमरका बिरामीको संख्या बढ्दो, महिलामा उच्च जोखिम
माघ ५, २०७२
Shares
हाम्रो सिफारिस
मिस विभा २०२५ जेसिका सिंह ठकुरीले जेन जेडको भ्रष्टाचारविरोधी अभियानमा आवाज उठाइन्
सर्वाधिक लोकप्रिय
स्मृति दाहाल, मोडेल
लामो समय मेकअप टिकाउन
सिर्जना दुवाल श्रेष्ठ
गर्भवती र किशोरीहरू थप संकटमा
Subscribe to our email newsletter
We’ll send you the best of out articles. Promise!
Subscribe
By signing up, you agree to our
User agreement
&
Privacy Policy
.
अरु लेखहरु
गृह
>
स्वास्थ्य
मासु कति फाइदाजनक ?
मासु कति फाइदाजनक ?
खानामा ४–५ पिस मासु सँगसँगै तरकारी, सलाद, दाल वा गेडागुडी पनि समावेश गर्नुपर्छ किनभने यिनमा फाइबर हुन्छ, जसले हामीले खाएको खानालाई पचाउनमद्दत पुर्याउँछन् ।
आश्विन २३, २०८१
Read More