कोको क्याफेको परिकार
माछालाई राम्रोसँग धुने । सुक्खा टाबलले पानी सबै सोस्ने गरी पुछ्ने । मैदा, कर्नफ्लोर, अन्डा, नुन, मरिच राखेर त्यसको ब्याटर बनाउने ।

यो आगन्तुक रिसोर्टको ‘सिग्नेचर डिस’ हो । यसमा यहीँ तयार पारेका मरमसला र वासनादार हर्ब्सहरू मिसाइन्छ । मैदामा पनि विशेष र अर्को पिठो मिसाएर ‘पिज्जाको डो’ बनाइन्छ । यो पिज्जाको आकार, स्वाद, ‘टपिङ’ सबैमा मौलिकता हुन्छ । अन्य ठाउँमा पाइने पिज्जाभन्दा यो बिल्कुलै भिन्न छ । पकाउने विधि पनि अन्यत्रभन्दा फरक छ ।
- सुदर्शन प्रसाद खतिवडा
सेफ, आगन्तुक रिसोर्ट धुलिखेल