शीतल पेय
बढ्दो तापमानसँगै शरीरलाई थप तरल पदार्थ र शीतलताको आवश्यकता पर्छ । गर्मी मौसममा अल्छी, सुस्ती, खानपानमा अरुचि बढ्छ । कतिपयमा बान्ता हुने, रिंगटा चल्ने, एलर्जी हुने, खाना नपच्ने आदि समस्या देखा पर्न सक्छन् ।

यो आगन्तुक रिसोर्टको ‘सिग्नेचर डिस’ हो । यसमा यहीँ तयार पारेका मरमसला र वासनादार हर्ब्सहरू मिसाइन्छ । मैदामा पनि विशेष र अर्को पिठो मिसाएर ‘पिज्जाको डो’ बनाइन्छ । यो पिज्जाको आकार, स्वाद, ‘टपिङ’ सबैमा मौलिकता हुन्छ । अन्य ठाउँमा पाइने पिज्जाभन्दा यो बिल्कुलै भिन्न छ । पकाउने विधि पनि अन्यत्रभन्दा फरक छ ।
- सुदर्शन प्रसाद खतिवडा
सेफ, आगन्तुक रिसोर्ट धुलिखेल