मटन तास
विधि : माथि तयार पारेको सबै सामग्री मासुमा हालेर मोल्ने र ४५ देखि ६० मिनेटसम्म फ्रिजमा राख्ने । त्यसपछि घरमा उपलब्ध भएको फ्राइ प्यान वा तावामा तोरीको तेल हालेर फ्राई गर्ने ।

सामग्री : पोर्क, म्यास पोट्याटो, भेजिटेबल, नुन, तेल, सोया जिन्जर सस ।
विधि : सबैभन्दा सुरुमा पोर्कलाई हर्ब्स र सोयासससँग मेरिनेट गर्ने । त्यसपछि मासु र भेजिटेबललाई ग्रिल्ड गरी भेजिटेबल, पोर्क, सोया जिन्जर सस, म्यास पोट्याटो राखेर सर्भ गर्ने ।
- समिका रोका
सेफ, रेन जावलाखेल