स्वस्थ रहन के पिउने ?
अदुवा र कागती मिसिएको पेयपदार्थले रोगसँग लड्ने शक्ति दिन्छ । शरीरमा स्वादिलो तरिकाले पानी आपूर्ति पनि हुन्छ ।

अनार
एन्टिअक्सिडेन्ट तथा पोलिफिनालको गुणले भरिपूर्ण अनार सबै किसिमले लाभदायक छ । यसलाई छोडाउन र खान केही झन्झट भए पनि यसको दानामा कोलस्ट्रोल कम गर्ने शक्ति हुन्छ । अनारले शरीरबाट अक्सिडेटिभ स्ट्रेस कम गर्छ फलस्वरूप फ्रि रेडिकल्सको प्रभाव कम हुनुका साथै मुटु पनि स्वस्थ पनि रहन्छ । यसले कोलस्ट्रोल कम गर्नुका साथै धमनीमा चिल्लो जम्नबाट रोक्छ ।